diumenge, 15 de febrer del 2015

2015-02-15 ST.BOI-TORRELLES-PENYA DEL MORO-PURGATORI-ST.BOI



                                                                        RECORREGUT

Sortim de St.Boi pel Marianao, per anar a buscar la pista d'Estret de Roques. Pujem fins a la Creu del Querol pel Camí de L'Angle. Un cop a la Creu, baixem per la pista que duu a Torrelles i agafem la carretera per arricar-nos fins al raval de Torrelletes, on comença la pista que puja a Begues. Després de la primera série de corbes, agafem un camí que surt a mà esquerra, que té una tanca, que normalment està oberta. Primer ba baixant, després puja-baixa i finalment s'empina per la zona de la Vorada. Anem pujant, hi ha algunes rampes bastant dures, que es fan més per l'estat de la pista, i sempre que trobem una bifurcació de camins, nosaltres, agafem el de l'esquerra. Excepte quan trobeu un pal indicador del Pr 162, que indica cap a la Penya del Moro. Pasem per sota de la Penya del Moro i arrivem al Coll del Pi de les Tres Soques. Si agafem a mà dreta, aniriem cap al Mas de les Fonts i podriem donar la volta al Sotarro i el Plà d'Ardenya. Nosaltres agafem a mà esquerra i baixem cap a Begues. Un cop a Begues, anirem a buscar la pista o camí del Cementiri per anar a la Clota, però abans trencarem a mà dreta per una trialera que s'endinsa al bosc de Begues i que surt al Camí de la Clota, que vé desde la pista de Palau Novella. Un cop a la Clota, baixem fins a Gavà pel Purgatori, ara en molt bon estat. Es l'anometat Camí de Begues a Can Perets. Al final sortim a la carretera per La Sentiu, i un cop allà enfilem cap a Gavà per un caminet que va paralel a la carretera, per`per dins del bosc. Baixem a buscar la carretera C-245, la de Sant Boi i primer pels pòligons i després pels camps, fins a Sant Boi.
75% pistes, 20% asfalt i 5%trialeres. 100% ciclable.
Salut.

                                       FOTOS


VISTA GENERAL

VOLTA A LA PENYA DEL MORO

COMENÇANT A PUJAR

FA PUJADA !!!

CORBES  I CORBES

A QUE PUJA ?

LES ULTIMES RAMPES

EL COLL DEL PI DE LES TRES SOQUES

BAIXANT CAP A BEGUES

EL BOSC DE BEGUES

LA PISTA I LA TRIALERA A LA DRETA

EL CAMÍ DE LA CLOTA, AMB LA DESFETA AL FONS

LA CLOTA I LES PRIMERES BAIXADES DEL PURGATORI

AL FINAL DEL PURGATORI

UNA ALTRE VISTA
VISTES 
LES AGULLES

SPAIN: 1 TREBALLANT I 3 MIRANT..




GRÀFICA



AMB RAMPES DEL 20.9% !!!


MINI VIDEO







DADES


 General
     Nom Arxiu Track C:\Users\Salva\Desktop\GOSSOS\SORTIDES\2015-02-15 ST.BOI-TORRELLES-PENYA DEL MORO-PURGATORI-ST.BOI\2015-02-15 ST.BOI-TORRELLES-PENYA DEL MORO-PURGATORI-ST.BOI.gpx
     Nom del l'usuari
     Nom de la sortida:
     Comentaris del Track: Sortim de St.Boi pel Marianao, per anar a buscar la pista d'Estret de Roques. Pujem fins a la Creu del Querol pel Camí de L'Angle. Un cop a la Creu, baixem per la pista que duu a Torrelles i agafem la carretera per arricar-nos fins al raval de Torrelletes, on comença la pista que puja a Begues. Després de la primera série de corbes, agafem un camí que surt a mà esquerra, que té una tanca, que normalment està oberta. Primer ba baixant, després puja-baixa i finalment s'empina per la zona de la Vorada. Anem pujant, hi ha algunes rampes bastant dures, que es fan més per l'estat de la pista, i sempre que trobem una bifurcació de camins, nosaltres, agafem el de l'esquerra. Excepte quan trobeu un pal indicador del Pr 162, que indica cap a la Penya del Moro. Pasem per sota de la Penya del Moro i arrivem al Coll del Pi de les Tres Soques. Si agafem a mà dreta, aniriem cap al Mas de les Fonts i podriem donar la volta al Sotarro i el Plà d'Ardenya. Nosaltres agafem a mà esquerra i baixem cap a Begues. Un cop a Begues, anirem a buscar la pista o camí del Cementiri per anar a la Clota, però abans trencarem a mà dreta per una trialera que s'endinsa al bosc de Begues i que surt al Camí de la Clota, que vé desde la pista de Palau Novella. Un cop a la Clota, baixem fins a Gavà pel Purgatori, ara en molt bon estat. Es l'anometat Camí de Begues a Can Perets. Al final sortim a la carretera per La Sentiu, i un cop allà enfilem cap a Gavà per un caminet que va paralel a la carretera, per`per dins del bosc. Baixem a buscar la carretera C-245, la de Sant Boi i primer pels pòligons i després pels camps, fins a Sant Boi. 75% pistes, 20% asfalt i 5%trialeres. 100% ciclable. Salut.
 Data i Temps
     Dia 15-02-2015
     Hora de sortida 09:04:30
     Hora d'arribada: 13:08:00
     Duració 04:03:30
     Diferència entre hora local i UTC:  (no definida)-01:00:00
     Temps parat 00:50:13
     Temps en moviment 03:13:17
 Punts de Track
     Número de punts 2726
     Interval de grabació 5
     Camps extra de Punts
 Veure
     Espessor 2
     Amplada real del track
     Color 16711935
     Tipus de Línia SOLID
     Icona 
     3D Icon
 GPS
     Model del GPS:
     Número de sèrie del GPS
     Track amb firma digital IGC No
 Distàncies
     Dist. projectada 45.44 km
     Distància amb altures 46.94 km
     Distància lineal 0.035 km
     Àrea 49210425.9 m²
 Altures
     Track amb altures (3D): Sí
     Altura Màxima 457 m
     Altura Mínima 0 m
     Alçada de la sortida: 27 m
     Altura de l'arribada: 33 m
     Guany 430 m
     Desnivell sortida - arribada 6 m
     Desnivell màxim 457 m
     Ascenció acumulada 1919 m
     Descens acumulat 1902 m
     Màx. Velocitat Vertical: 12120 m/h
     Mín. Velocitat Vertical: -12060 m/h
     Pendent Màxima 24 %
     Pendent Mínima -23.8 %
 Velocitats
     Velocitat mitjana 11 km/h
     Velocitat màxima 47 km/h
     Velocitat Lineal Mitjana 0 km/h
 Energia
     Massa 80 Kg
     Energia 1140162.8 J
     Potència mitja 78 W
     Potència mitjana en pujades 112.8 W













.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada