dilluns, 20 de gener del 2014

12-01-2014 ST.BOI-BEGUES-TORRELLES-CESALPINA-ST.BOI

                                                                                RECORREGUT

 Sortin de Sant Boi de Llobregat,pel Marianao, per pujar fins Estret de Roques. Agafem a mà dreta per la pista del Camí del Angle, fins la primera baixada, on agafarem un corriol estretet a mà esquerra, per baixar en ziga-zagues, a trovar la pista de St.Climent a la Creu del Querol. Nosaltres agafem a mà esquerra per baixar a St. Climent. Atravessem el poble, i a la curva final al pòligon, tombem a mà dreta, per agafar la pista de Can Bori, pasem per Can Riera i Can Riera Nou. A can Bori, masia en ruïnes, seguim la pista amunt, que ja no deixem fins arrivar a la Cigronella, on agafarem una trialera a mà dreta, que ens duu a la carretera de Begues. L'agafarem fins arrivar a Begues, i a la rotonda dèntrada agafem a mà drta per La Rectoria, la carretera que baixa a Torrelletes. A estones està asfaltada a estones és de terra. Un cop a Torrelletes, raval de Torrelles, seguim la carretera fins arrivar a Torrelles, sempre per la carretera i agafaram el desviament a mà dreta que duu a Catalunya en Miniatura. Paem pel davant, per anar a buscar la pista que puja a la Creu del Querol. Bastant dura al inici, però encimentada. Arrivem a la Creu, i seguim recte per pista, per donar la volta a Can Cartró, la muntanya que ens queda a l'esquerra. Entrem a Cesalpina, on prenem una cervesseta. Desprès desfem el camí, i seguim per la pista a mà esquerra uns 100 metres, per desprès a mà dreta agafar la pista del Anell Verd, que baixa per Can Palós i Can Pubill. ( Està indicat ) i arriva a la masia de Santa Bàrbara ( Antic Restaurant ), i fem l'última pujadeta per arrivar a St. Boi.Salut.

                                      
                                        FOTOS


PANORÀMICA

BAIXADA A ST.CLIMENT

SERRA SALENA I LA CIGRONELLA

TRIALERA DE LA CIGRONELLA

BAIXADA DESDE LA RECTORIA

BAIXADA A TORRELLETAS

CATALUNYA EN MINIATURA

PUJADA A LA CREU

LA CREU DEL QUEROL

CAN CARTRÓ

CAN PUBILL I CAN PALÓS

SANTA BÀRBARA

PERFIL GLOBAL

GRÀFICA ALÇADA-TEMPS-DISTÀNCIA I VELOCITAT

GOS JOSE I THE ONE

DADES
 General 
     Nom Arxiu Track C:\Users\Salva\Documents\CompeGPS\tracks\TRACKS BICI\SANT BOI I RODALIES\2014-01-12 ST.BOI-BEGUES-CESALPINA-ST.BOI.gpx
     Nom del l'usuari GOSSOS SALVATGES
     Nom de la sortida: 
     Comentaris del Track: Sortin de Sant Boi de Llobregat,pel Marianao, per pujar fins Estret de Roques. Agafem a mà dreta per la pista del Camí del Angle, fins la primera baixada, on agafarem un corriol estretet a mà esquerra, per baixar en ziga-zagues, a trovar la pista de St.Climent a la Creu del Querol. Nosaltres agafem a mà esquerra per baixar a St. Climent. Atravessem el poble, i a la curva final al pòligon, tombem a mà dreta, per agafar la pista de Can Bori, pasem per Can Riera i Can Riera Nou. A can Bori, masia en ruïnes, seguim la pista amunt, que ja no deixem fins arrivar a la Cigronella, on agafarem una trialera a mà dreta, que ens duu a la carretera de Begues. L'agafarem fins arrivar a Begues, i a la rotonda dèntrada agafem a mà drta per La Rectoria, la carretera que baixa a Torrelletes. A estones està asfaltada a estones és de terra. Un cop a Torrelletes, raval de Torrelles, seguim la carretera fins arrivar a Torrelles, sempre per la carretera i agafaram el desviament a mà dreta que duu a Catalunya en Miniatura. Paem pel davant, per anar a buscar la pista que puja a la Creu del Querol. Bastant dura al inici, però encimentada. Arrivem a la Creu, i seguim recte per pista, per donar la volta a Can Cartró, la muntanya que ens queda a l'esquerra. Entrem a Cesalpina, on prenem una cervesseta. Desprès desfem el camí, i seguim per la pista a mà esquerra uns 100 metres, per desprès a mà dreta agafar la pista del Anell Verd, que baixa per Can Palós i Can Pubill. ( Està indicat ) i arriva a la masia de Santa Bàrbara ( Antic Restaurant ), i fem l'última pujadeta per arrivar a St. Boi.Salut.
 Data i Temps 
     Dia 12-01-2014
     Hora de sortida 09:05:28
     Hora d'arribada: 13:00:57
     Duració 03:55:29
     Diferència entre hora local i UTC:  (no definida)-01:00:00
     Temps parat 01:22:08
     Temps en moviment 02:33:21
 Punts de Track 
     Número de punts 2670
     Interval de grabació 5
     Camps extra de Punts 
 Veure 
     Espessor 3
     Amplada real del track 
     Color 7798784
     Tipus de Línia SOLID
     Icona 
     3D Icon 
 GPS 
     Model del GPS: 
     Número de sèrie del GPS 
     Track amb firma digital IGC No
 Distàncies 
     Dist. projectada 32.58 km
     Distància amb altures 33.15 km
     Distància lineal 0.296 km
     Àrea 13896448.7 m²
 Altures 
     Track amb altures (3D): Sí
     Altura Màxima 471 m
     Altura Mínima 22 m
     Alçada de la sortida: 136 m
     Altura de l'arribada: 67 m
     Guany 335 m
     Desnivell sortida - arribada -69 m
     Desnivell màxim 449 m
     Ascenció acumulada 1119 m
     Descens acumulat 1146 m
     Màx. Velocitat Vertical: 13372 m/h
     Mín. Velocitat Vertical: -13372 m/h
     Pendent Màxima 29.1 %
     Pendent Mínima -28.5 %
 Velocitats 
     Velocitat mitjana 8.3 km/h
     Velocitat màxima 59 km/h
     Velocitat Lineal Mitjana 0.1 km/h
 Energia 
     Massa 80 Kg
     Energia 855978.7 J
     Potència mitja 60.6 W
     Potència mitjana en pujades 116.6 W





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada